O NAMA

 

Modna agencija Select je vodeća profesionalna modna agencija u Srbiji.

Osnovana je 2000. godine i predvodi je Nebojša Grnčarski, jedan od naših najuspešnijih modela, koji je svoju internacionalnu karijeru ostvario na modnim pistama Milana i Madrida.

 

Modeli modne agencije Select pojavljuju se na modnim revijama najpoznatijih dizajnera, u reklamnim kampanjama najvećih kompanija na domaćem i stranom tržištu, u editorijalima modnih časopisa, print i digital katalozima najpoznatijih brendova i modnih kuća.

Select je jedina profesionalna modna agencija u zemlji koja angažuje decu manekene i fotomodele uzrasta od 3 do 12 godina, koji se pojavljuju u mnogobrojnim reklamnim kampanjama, na modnim revijama najprestižnijih dečijih brendova, u serijama i filmovima domaće i strane produkcije.

 Pored rada sa top modelima, novim licima i dečijim modelima, modna agencija Select je jedina profesionalna modna agencija u našoj zemlji koja radi reklamne kampanje sa modelima uzrasta od 25 do 75 godina, i pionir je u uvođenju plus size modela na srpsko modno tržište.

Modna agencija Select je od 2002. godine osnivač i organizator najvećeg fashion eventa u Jugoistočnoj Evropi, Fashion Selectiona. Do sada su održana 33 Fashion Selectiona, na kojima su nastupili gotovo svi eminentni srpski modni dizajneri, najveći svetski brendovi sa predstavništvima u Srbiji, i najpoznatije domaće modne kuće. Fashion Selection je pomerio granice modne produkcije u Srbiji, sa revijama održanim na originalnim lokacijama poput revije u avionu, vozu “Romantika”, u podzemnoj železničkoj stanici kod Vukovog spomenika, u šatoru na krovu Beton hale. Svaki Fashion Selection kroz tematske revije bavi se i povezivanjem mode i filma, mode i književnosti, mode i tradicije, zbog čega nije samo jedan od najznačajnijih modnih, već i kulturni događaj prvog reda.

 

U okviru Fashion Selectiona, modna agencija Select organizuje Kids&Teen Fashion Selection, jedinstveni modni projekat koji ima za cilj da prezentuje najnovije kolekcije najpoznatijih brendova i modnih kuća namenjene deci, uz atraktivan program različitih aktivacija i radionica.

Poslednjih godina modna agencija Select razvija i platformu Select Multimedia, kroz koju povezuje svoje mnogobrojne saradnike (fotografe, stiliste, šminkere, frizere) i modele sa klijentima iz različitih oblasti, i učestvuje u kreiranju kreativnih i originalnih kampanja za kompanije ne samo iz modnog biznisa.

Ponosni smo što više od dve decenije razvijamo modnu scenu u Srbiji.