MODELI

Select, vodeća modna agencija u Srbiji, jedina okuplja modele svih generacija – koji aktivno učestvuju u reklamama i kampanjama. 

TOP MODELI

Najtraženiji modeli sa dugogodišnjim iskustvom rada na modnim revijama, slikanjima kataloga i editorijala, reklamnim fashion kampanjama.

GIRLS

Devojčice od 3 do 12 godina, tinejdžerke od 13 do 19 godina, devojke od 20 do 23 godine, angažovane na modnim revijama dečijih i teen brendova, reklamnim kampanjama različitih kompanija, u domaćim i stranim serijama i filmovima

BOYS

Dečaci od 3 do 12 godina, tinejdžeri od 13 do 19 godina, mladići od 20 do 23 godine, angažovani na modnim revijama dečijih i teen brendova, reklamnim kampanjama različitih kompanija, u domaćim i stranim serijama i filmovima

WOMEN

Žene modeli od 25 do 55 godina, žene senior modeli od 55 do 75 godina, i plus size modeli, angažovane u reklamnim kampanjama različitih kompanija, kao i za fashion i digital slikanja i snimanja. 

MEN

Muškarci modeli od 25 do 55 godina i muškarci senior modeli od 55 do 75 godina, angažovani u reklamnim kampanjama različitih kompanija, kao i za fashion i digital slikanja i snimanja.