PROGRAM:

NEDELJA, 5. NOVEMBAR


HYATT REGENCY

KIDS&TEEN FASHION SELECTION

16h Pertini Fashion

17h Lindex

FASHION SELECTION

20h Lavani by Jelena Kalinić

21h Bogner/Moncler/Goldbergh

 

PONEDELJAK, 6. NOVEMBAR


HYATT REGENCY

18h Gorim – Apsolutno fantastične by Gorica Pejaković

19h Miss Hoodie/Aleksandra Pavlović/Kristina Kovačević

20h Nemanja Pantelić powered by Schweppes

21h Big Hug by Beka Zečević/Ninia by Sanja Konjović

 

SREDA, 8. NOVEMBAR


CASINO FAIRPLAY

19.30h Dach Swim

21h Strada Atelier by Dragana Gleđa

 

PONEDELJAK, 13. NOVEMBAR


POZORIŠTE NA TERAZIJAMA

19.30h Broj 1 – Tamara Bakić

 

FASHION SELECTION

Fashion Selection je jedan od najvećih modnih projekata u regionu. Kontinuirano se održava od 2002. godine. U okviru Fashion Selectiona modna agencija Select je do sada organizovala više stotina modnih revija i modnih performansa.

 

Odlika Fashion Selectiona su jedinstvene i originalne lokacije modnih revija. Modna agencija Select organizovala je revije u avionu na liniji Beograd – Rim, vozu Romantika, podzemnoj železničkoj stanici kod Vukovog spomenika, šatoru postavljenom na krovu Beton hale, aerodromu “Nikola Tesla”,  kao i na brojnim destinacijama širom regiona u okviru jedinstvenog koncepta Fashion Travel.

Upravo na Fashion Selectionu su evropsku premijeru imale kolekcije svetskih brendova i modnih kuća Donna Karan NY, JLo by Jennifer Lopez, Missoni, Lancetti. Beograd i Fashion Selection kao svoju destinaciju za gostovanje odabrala je i Patricia Field, čuvena kostimografkinja i kreatorka kostima za seriju Seks i grad. Poverenje su Fashion Selectionu i modnoj agenciji Select poklonili gotovo svi modni dizajneri i brendovi koji stvaraju i posluju u Srbiji, Verica Rakočević, Zvonko Marković, Bata Spasojević, Irena Grahovac, Suzana Perić, Mango, Springfield, Fashion&Friends, Benetton, Mona, AMC, P.S. Fashion, Legend, Reebok, Calvin Klein Jeans, kao i mnoštvo mladih dizajnera koji su svoje prve korake na modnoj sceni napravili na pisti Fashion Selectiona.

Fashion Selection je i jedini modni događaj na kome se održavaju dečije modne revije, kao i jedini na kome modele na pisti nose i stariji manekeni.

Fashion Selection istražuje i prati ne samo modne, već i društvene tendencije, pa su tako na njemu održani performansi koji su se bavili vezom između mode i filma, mode i književnosti, mode i muzike.

Jedan Fashion Selection poseti preko 10000 ljudi, a u medijima ga je do sada videlo i ispratilo više od million čitalaca i gledalaca.

Pogledajte kako je bilo na 35. Zepter Fashion Selection: