ELEGANCIJA U KAZINU FAIR PLAY – NA 35. FASHION SELECTIONU U NESVAKIDAŠNJEM AMBIJENTU PREDSTAVLJENI MODELI DRAGANE GLEĐE

Kreatorka Dragana Gleđa sinoć je u okviru 35. Fashion Selectiona održala reviju u nesvakidašnjem ambijentu kazina Fair Play.

Kreatorka je prikazala elegantne i ženstvene komade iz kolekcije Cvetanje, koji su se apsolutno uklopili u neobičan ambijent u kome je održana revija.
Elegantnim i ženstvenim haljinama i kostimima od najfinijh materijala, kreatorka je želela da prikaže ženu u svom najboljem izdanju, ženu koja cveta, kako i sam naziv kolekcije kaže.

15 modela izazvalo je uzdahe publike, koja je kreatorku na kraju revije pozdravila velikim aplauzom. Posle uživanja u visokoj modi, gosti su imali priliku da okušaju svoju sreću u kazinu Fair Play.

Nakon revije Zvonka Markovića i spaljivanja njegove kolekcije, ovo je bio još jedan modni performans kojim je modna agencija Select ispitala granice modnih događaja.

35. Fashion Selection sutra se seli u hotel Hyatt Regency, gde su u sredu na programu dečija revija Pertini Fashion u okviru Kids&Teen Fashion Selectiona, a u večernjem delu programa publika će imati prilike da vidi ekskluzivne svetske brendove Moncler, Bogner i Goldbergh, reviju Stasya Fashion i revije dizajnera Nemanje Pantelić, Dach Swim i Miss Hoodie.