Nemanja Pantelić: Modna agencija Select je moja kuća

Karijeru je počeo kao stilista i kreator za domaće modne kuće, a zatim se osamostalio i pokrenuo svoju liniju NP – Nemanja Pantelić. 

Već godinama je bliski saradnik agencije Select, a evo šta on kaže o tom iskustvu. 

– Modna Agencija Select je moja kuća. Zaista, dobio sam priliku pre 10ak godina da radim sa njima i od tada smo nerazdvojni. Moram da priznam da sam zahvaljujući njima i kroz posao dosta naučio i imao prilike da sarađujem sa raznim istaknutim imenima. 

Nebojša i Dragana Grnčarski su fantastični, mada sa Draganom najviše sarađujem i zaista je zadovoljstvo raditi – ima i puno zabavnih trenutaka i napetih, ali to je deo posla. Ana Babić, koja je PR, je sa druge strane neko ko zaista na visoko profesionalan način vodi taj deo posla.

Ono što uvek savetujem dizajnerima koji kreću da rade pri Selectu: zaista mogu da dobiju sve, od besplatnih saveta, vrlo dobre organizacije, visoke produkcijske standarde, profesionalnost pre svega, do odličnog PR-a, backstage tima i zaista se trude da svakom izađu u susret.

Oduvek su tu izlagala velika imena modne industrije. Sama činjenica da je 33. Fashion Selection završen nedavno govori o tome da ovo nije agencija ad hock, već neko ko se zahvaljujući svom kvalitetu bori i opstaje na tržištu. Modeli modne agencije rade svuda, mnoga imena koja su sada možda u drugim agencijama, krenula su iz Selecta, što faktički govori da imate super polazno mesto ukoliko želite da se bavite manekenstvom. 

Nijedna agencija ne može da vam obeća non-stop angažmane kako god ljudi mislili i nisu isti manekeni svakom klijentu adekvatni. To je ono što takođe krasi ovu agenciju – ne obećava nešto što ne može da ispuni.