Održan 33. Fashion Selection

Na jesenjem, 33. Fashion Selectionu, svoje modele prikazali su mladi i talentovani kreatori, rame uz rame s najvećim modnim imenima domaće scene. 

Drugo veče, 3. novembra, svoju novu kolekciju La Perla Bianca, posvećenu Beogradu, predstavila je Suzana Perić. Nakon ove revije posetioci su uživali u modelima mladih kreatora. 

Svoj rad predstavili su Nemanja Pantelić, Yeya by Jelena Atanasković&Woolloox, Strada by Dragana Gleđa i Marko Krstić. 

Ovo veče proteklo je u znaku Bate Spasojevića i njegovog jubileja – 25 godina bavljenja modom i 20 godina brenda Individual. 

Pažljivo kombinovani materijali i već dobro poznat autorski pečat Irene Grahovac ispraćen je ovacijama i zadovoljstvom prisutnih. 

Publika je snažnim ovacijama ispratila i nagradila rad naših uspešnih kreatora dok je njihovim revijama prethodila kolekcije gošće iz Novog Pazara, Mirsade Bulić Čalaković koja svojim radom poručuje da čipka, svila i saten nemaju kompromis. 

Sinoć je posetioce obradovala i visoko kvalitetna, glamurozna konfekcija nove robne marke MB contur. Mira i Božica Cvetković svojim kreacijama veličaju ženstvenost i otmenost. 

Srđan Šveljo, još jedno ime sinoćne revije mode, već godinama se na razne načine zabavlja kroz muziku, modu, umetnost. Ono što predstavlja kroz seckanje elemenata iz časopisa da bi ih sklopio u kolaže, uradio je i za kolekciju “REMIX”. 

 Naredni Fashion Selection zakazan je za proleće 2020. godine.