YouTube zvezda otvorila Kids&Teen Fashion Selection

Svi prisutni uživali su u različitim revijama ali i nastupima baletskog studija Adagio i gimnastičkog kluba Ritam.

Posebnu pažnju i radost prisutnih izazvao je nastup jedne od najpoznatijih regionalnih influenserki Lee Stanković, koja je u saradnji sa make up brendom Essence publici otpevala dva svoja velika hita “Tik Tak” i “Bambolina”.

Roditelji su na jednom mestu mogli videti najnovije i vrlo udobne modele brenda Lindex i modne kuće Panter, domaćeg brenda koji je prikazao zimsku kolekciju udobne svakodnevne garderobe za devojčice i dečake u veselim bojama.

Posebne simpatije, ali i ovacije u publici izazvale su kolekcije dizajnerskog brenda Kiwi i izuzetno atraktivna kolekcija brenda Cane Corso dizajnerke Nele Isaković.

Na reviji brenda Kiwi iza koga stoje tri mlade dame prikazana je urbana kolekcija specifičnih krojeva za devojčice, dečake i žene. Nosivi modeli veoma modernih dezena, ali i nasmejani mali i veliki manekeni koji su ih nosili izazvali su aplauze i ovacije mnogobrojne publike.

 Etablirana dizajnerka Nela Isaković inspiraciju za koncept svog brenda Cane Corso pronašla je u svom kućnom ljubimcuKao što i samo ime brenda kažemodeli linije Cane Corso by Nela Isaković prikazani na reviji originalni su, moderni i urbani, te je tokom defilea Belexpocentar odzvanjao od aplauza. Pažnju je izazvala i Darija Vračević, naša predstavnica na Dečijoj pesmi Evrovizije koja je prošetala pistom u modelu Cane Corso, kao i pevačica Leontina koja je dizajnerku Nelu Isaković bodrila iz publike.

One koje smo navikli smo da viđamo u glamuroznim izdanjima ili zvaničnoj garderobi, ovoga puta su sa svojim klincima prošetali modnom pistom u potpuno drugačijem stajlingu. Na reviji DexyCo Kids u ulozi manekena bili su Saša Plećević – Dr FeelgoodAna Štajdohar i influenserka Tatjana Jovanović, dok su iz publike svoje naslednice u modelima brenda Ninia by Sanja Konjović bodrili fudbaler Duško Tošić, pevačica Ana Kokić i Andrej Atijas.

U nedelju , večeras,  3. novembra u 20h sledi svečano otvaranje 33. Fashion Selectiona i revija kreatorke Suzane Perić, na kojoj će u pratnji orkestra Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije nastupiti i glumica i pevačica Jelena Gavrilović, dok su svoje prisustvo najavile brojne poznate ličnosti Beograda.