Kids&Teen Fashion Selection

Kao jedina modna agencija u Srbiji koja profesionalno radi sa decom i tinejdžerima modelima, modna agencija Select u okviru svakog Fashion Selectiona organizuje i jedinstveni dan dečije i teen mode, Kids&Teen Fashion Selection.

Prvog dana 34. Zepter Fashion Selectiona, kao velika uvertira večernjem program, pistom u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency prošetalo je desetine mališana u garderobi brendova Lindex i Pertini Fashion.

Svetski poznat skandinavski brend Lindex dugogodišnji je partner Fashion Selectiona, a ovog puta publici je predstavljena letnja kolekcija za devojčice, dečake i tinejdžere, koju su poput pravih profesionalaca pistom izneli mali manekeni modne agencije Select.

Pertini, brend poznat prevashodno po igračkama, od nedavno u svom portfoliju ima i modni program, i zastupa svetske brendove Pierre Cardin, Coccodrilo, Maison Marasil, Mandarino, Ciciban, Sprint. Publika je imala prilike da vidi raznobojne modele novih letnjih kolekcija ovih brendova, upotpunjene raznovrsnim asesoarima, a manekeni modne agencije Select, kao i uvek, bili su na visini zadatka.

Kids&teen Fashion Selection revija Lindex

Pogledajte video prilog

Kids&Teen Fashion Selection revija Pertini

Pogledajte video prilog

Ostale vesti s 34. Zepter Fashion Selection: