REVIJOM IRENE GRAHOVAC I PROSLAVOM JUBILEJA – 20 GODINA RADA MODNE AGENCIJE SELECT ZAVRŠEN 34. ZEPTER FASHION SELECTION

Spektakularnom revijom Prvih 20, kojom je modna agencija Select obeležila 20 godina rada, sinoć je u hotelu Hyatt Regency završen 34. Zepter Fashion Selection.

Mnogobrojni posetioci prisustvovali su jedinstvenom scenskom performansu, kojim su se vratili kroz vreme, 20 godina unazad, koliko modna agencija Select i Fashion Selection diktiraju standarde na regionalnoj modnoj sceni. Pistom su, praćeni uživo muzikom benda Gift, prodefilovali manekeni koji su u proteklih 20 godina prošli kroz modnu agenciju Select i dali veliki doprinos razvoju modelinga u Srbiji, u modelima dizajnera i brendova koji kroz Fashion Selection sve ovo vreme postavljaju trendove na našem modnom tržištu. U ulozi manekena na pistu su izašli i gosti modne agencije Select, voditelj i novinar Danilo Mašojević, glumac Luka Raco, Dr Feelgood, Miki Panjković…

 

Pogledajte video prilog

 

Revija Prvih 20 emotivno je završena zajedničkim izlaskom na scenu direktora modne agencije Select Nebojše Grnčarskog i svih manekena.

Reviji Prvih 20 prethodila je revija Irene Grahovac, koja je prikazala predjesenju kolekciju Contra. I za ovu reviju tražila se karta više, a publika je u prepunom gledalištu Kristalne dvorane hotela Hyatt Regency mogla da vidi modele u Ireninom prepoznatljivom stilu. Kolekciju Contra čine prsluci, jakne, mantili, pantalone, suknje, urbanog dizajna i modernog kroja, koji su na publiku ostavili izuzetan utisak.

Pogledajte video prilog

Poslednje veče 34. Zepter Fashion Selectiona otvorila je revija Dragane Gleđe, i autorskih brendova Miss Hoodie i Dach Swim.

Dragana Gleđa, koja se uz modni dizajn bavi i slikarstvom, prikazala je kolekciju oslikanih košulja Kosmički pejzaži, praćenu njenim slikama. Glavni motiv kolekcije i umetničkih dela Dragane Gleđe je element slučajnosti, a ova kolekcija je zbog izuzetno zanimljive postavke na pisti privukla veliku pažnju.

Pogledajte video prilog

Brend Miss Hoodie, nastao iz kreativne radionice dve dame, majke i ćerke Gordane i Anje Boškić, predstavio je kolekciju bezvremenskih odevnih predmeta za svaku priliku, u kojima se svaka žena oseća sjajno. Svaki komad ove kolekcije rađen je ručno i odlikuje ga dugotrajnost i kvalitet.

Pogledajte video prilog

Atmosferu na ovoj reviji zagrejala je Danijela Labović kolekcijom kupaćih kostima svog brenda Dach Swim. Jednostavni, a efektni, svedeni, a raskošni, kupaći kostimi Dach Swim biće preporuka za ovo leto i plaže širom sveta.

Pogledajte video prilog

Nakon dve godine pauze zbog pandemije virusa korona, Fashion Selection se vratio kroz velika vrata, a naredni nas očekuje od 19. do 21. novembra u hotelu Hyatt Regency.

Ostale vesti s 34. Zepter Fashion Selection