MITOLOGIJA NA REVIJI ZVONKA MARKOVIĆA DRUGE VEČERI ZEPTER FASHION SELECTIONA

Drugo veče 34. Zepter Fashion Selectiona u organizaciji modne agencije Select obeležila je revija Zvonko Marković powered by ASUS. Revija koja je počela predstavljanjem jedinstvenog spoja mode i Asus tehnologije po meri savremenog čoveka, nastavljena je kolekcijom “Otmica Evrope”, kroz koju je Zvonko Marković transponovao mit o otmici prelepe devojke Evrope u koju se zaljubio Zevs.

Zvonko Marković je jezikom mode dočarao ovu ljubavnu priču u svom prepoznatljivom stilu. Publika je u punoj Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency imala priliku da vidi ekskluzivne modele ručne izrade, optočene biserima i kristalima i izvezene čipkanim detaljima. Poseban pečat ovoj jedinstvenoj kolekciji dali su Blackbirdfield fascinatori Dragana Smiljanića.

Pogledajte video prilog

Još jedna revija koja je privukla posebnu pažnju druge večeri Zepter Fashion Selectiona bila je “Apsolutno fantastične” brenda Gorim iza koga stoje Gorica Pejaković i Miroslav Stevanović. Ovu reviju nosile su, u skladu sa svetskim modnim trendovima, dame modeli modne agencije Select od 35 do 55 godina. Kako i priliči kolekciji koju su Gorica Pejaković i Miroslav Stevanović namenili harizmatičnim i energičnim ženama, i atmosfera na ovoj reviji bila je puna energije i pozitivnog naboja, a dame modeli su se u koloritnim i elegantnim haljinama izvanredno snašle na modnoj pisti.

Pogledajte video prilog

Ovo veče Zepter Fashion Selectiona bilo je ispunjeno revijama, pa su tako svoje kolekcije prikazali i Nemanja Pantelić, Mirsada Bulić Čalaković, MB Contur i Danijela Božić. 

Nemanja Pantelić prikazao je kolekciju za proleće/leto 2022 Geo Flash. Kao što se iz naziva može zaključiti,  publika je imala prilike da vidi bljesak boja i novih ideja. Kreator je ponudio modele izrađene od tkanina jarkih i svežih boja, aktuelnih za ovu sezonu. Različite nijanse roze, pink, narandžaste i crvene, fluorescentne žute, svetlo plave i tirkizne, uz neizostavnu belu i crnu boju doprinele su opštem utisku razigranosti i pozitivne energije.

Pogledajte video prilog

Mirsada Bulić Čalaković, kreatorka iz Novog Pazara poznata po izradi unikatnih haljina za svečane prilike, prikazala je kolekciju za proleće/leto 2022 pod nazivom “Zejna”. Prepoznatljivi stil Mirsade Bulić Čalaković, koja inspiraciju nalazi u tradicionalnoj formi kaftana, viđen je i na ovoj reviji sa savremenim bajkovitim modelima vrhunske izrade, i ručno apliciranim motivima od čipke i veza.

Pogledajte video prilog

Na razigranoj reviji brenda MB Contur, koju je pratio nastup Višnje Petrović, prikazani su udobni, svakodnevni modeli, lako uklopivi u svako vreme i za svaku priliku.

Pogledajte video prilog

Danijela Božić je, pravo iz svog porodičnog modnog ateljea sa tradicijom od preko dve decenije, predstavila kolekciju ženstvenih, sofisticiranih i elegantnih haljina. Ovu reviju je u svom neposrednom i simpatičnom stilu zatvorila glumica Iva Štrljić.

Pogledajte video prilog

Drugi dan 34. Zepter Fashion Selectiona počeo je revijom brenda za celu porodicu Panter. Na reviji su prikazani svakodnevni, udobni modeli za decu i odrasle. Brend Panter prepoznatljiv je po dizajnu, kvalitetnim i prirodnim materijalima, koje je i publika na jučerašnjoj reviji imala prilike da vidi u punom sjaju.

Pogledajte video prilog

 

Dugoočekivani 34. Zepter Fashion Selection zatvara se večeras revijama Dragane Gleđe, autorskih kolekcija Dach Swim i Miss Hoodie, revijom Irene Grahovac, i revijom Prvih 20 – velikom proslavom jubileja, 20 godina rada modne agencije Select.

Ostale vesti s 34. Zepter Fashion Selection: